FAMILIE IS ALLES!

LAAT DEZE MOMENTEN VASTLEGGEN IN EEN UNIEK VERHAAL,

JULLIE FAMILIEVERHAAL!

 

Van kinds af aan ben ik altijd gefasineerd geweest van oude familiefoto’s. Ik herinner mij dat ik als klein kind vaak op de grond lag voor oma’s kastlades, bladerend door kleine zwart-wit foto’s die ze in veel tasjes bewaarde, of door oude albums keek. Deze nieuwsgierigheid draag ik nogsteeds diep in mijn hart met het sterke gevoel om meer te weten te komen over de mensen die ik op de betreffende foto’s zag en waar deze families vandaan kwamen.

Die oude foto’s gaven en geven mij nog steeds een gevoel van erbij horen, verbondenheid ondanks de tijd. Door mijn fotografie probeer ik ditzelfde gevoel ook vast te leggen in familieportretten.

Familiefoto’s zijn essentieel in ons leven. Deze momenten samen met jullie gezin, het hier en nu, zullen nooit meer hetzelfde zijn. Kinderen groeien te snel op, grootouders verlaten ons te vroeg.

In mijn fotografie leg ik authentieke en unieke beelden vast die op natuurlijke wijze in gezinsverband, emoties, liefde in de ogen, of het verlangen om die momenten voor altijd te laten duren. Dit is precies wat mijn beeldtaal zal doen, deze momenten generaties lang te laten duren als een solide getuigenis van wat eens werd gevoeld en geleefd.

Een familiefotosessie door “Shaping Memories”, of het nu een gestileerde fotosessie in onze studio, buitenshuis of een lifestyle-sessie bij u thuis is, dit zal een beeldviering zijn van uw familieleden, partner, kinderen, ouders of grootouders.

Koester deze momenten door ze prachtig te laten vastleggen in levenslange fotografische verhaal met sterke herinneringen aan wat er echt toe doet tegen het verstrijken van de tijd.

FAMILIE IS DE ESSENTIE VAN ALLES!

LAAT HET INSPIREREN EN VASTLEGGEN!

 

“FAMILY . . .

            where LIFE begins

                   and LOVE never ends.” 

 

~ PhotosShapedWithLove ~