GEBOORTE IS EEN PRACHTIGE BELEVING !

ZOALS ALLE MOOIE BELEVINGEN,

LAAT DEZE VASTLEGGEN IN EEN UNIEK VERHAAL!

JULLIE FAMILIEVERHAAL

 

De geboorte van jullie kind zal voor altijd de mooiste dag van jullie leven blijven!

Het is uniek voor iedere vrouw! Geboorte is een natuurlijke rauwe schoonheid aan het brengen van een ander en nieuw leven op de wereld.

Of het nu gaat om een ​​bevalling bij jullie thuis of in het ziekenhuis, met minimale of intensieve tussenkomst, zal ik  vereerd zijn om deze intieme en bijzondere gebeurtenis in jullie leven vast te mogen leggen.

Dit geboorteverhaal zal op een zeer en uiterst respectvolle artistieke manier worden verteld, op foto’s die tranen in je ogen laten vloeien als je erop terugkijkt.

Ik zal in alle stilte de kleine details vastleggen, de schoonheid zoals het zich van nature ontvouwt, speciale momenten die snel verloren gaan in de loop van de gebeurtenissen, de emoties, steun, zorg van je geliefde, de sterke gevoelens en de sfeer die de kamer zal vullen.

Wat woorden niet kunnen uitdrukken, zal prachtig worden ingesloten in een Unique Photographic Works of Art, jullie kenmerkende geboorteverhaal door “Shaping Memories”.

GEBOORTE IS EEN WONDER!

LAAT HET VASTGELEGD WORDEN EN ANDEREN INSPIREREN!

 

 

“Giving birth and being born brings us into the essence of creation, where the human spirit is courageous and bold and the body, a miracle of Wisdom.” 

Harriette Hartigan

~ PhotosShapedWithLove ~