This image has an empty alt attribute; its file name is DSC_9946-1024x683.jpg

Hallo en welkom bij

“Shaping Memories” !

 

Ik ben Alesandra, de fotograaf en eigenaar van “Shaping Memories”. Na vele jaren reizen en werken als fotograaf en kunstveilingmeester over de hele wereld, ontmoette ik mijn liefhebbende echtgenoot en verhuisde naar het land dat ik nu mijn tweede thuis noem, Nederland.

Hier besloot ik mijn passie voor fotografie weer op te pakken en vorm te geven in een project dat mij zeer aan het hart ligt. Zo kwam “Shaping Memories” tot leven.

In mijn fotografie, word ik aangetrokken om gevoelens en emoties van mensen vast te leggen. Niets geeft mij meer vreugde en genoegdoening dan de unieke momenten van het leven om te zetten in prachtige levensherinneringen en verhalende kunstwerken. Fotografie is voor mij essentieel. Het is een constante herinnering aan momenten die nooit meer terugkomen.

Elk verhaal is uniek en speciaal. Ik word bijzonder geïnspireerd door de kracht, het artistieke en emotionele potentieel van zwangerschaps-, geboorte- en pasgeboren fotografie. ZWANGERSCHAP is een mengeling van gevoelens: hoop, onbekend, liefde en verandering. GEBOORTE is zo’n intieme en monumentale gebeurtenis. Het is de essentie van het leven gevuld met de meest krachtige emoties. Daarna heb je de PASGEBOREN, een nieuw leven, op zijn of haar pad gezet met liefde, vreugde en zorg.

Ik ben gefascineerd en vereerd door het hele proces van  documenteren van deze mooie momenten, en ik kijk ernaar uit om deel uit te maken van jullie ervaringen in deze geweldige reis naar ouderschap.

Bedankt voor het bezoeken van mijn website, blader lekker door mijn portfolio, en hopelijk naar een eventuele toekomstige samenwerking.

Groetjes en veel warmte,

Alesandra

 

Voor vragen en reserveringen kunt u het contactformulier op deze website gebruiken, of neem contact op via info@shapingmemories.nl  of per telefoon +31 6 46782379.

 

Volg mij op Facebook  

Volg mij op Instagram  @shapingmemories! 

~ PhotosShapedWithLove ~