EEN NIEUW LEVEN VERWACHTEN!

EEN TIJD VAN GROTE HOOP EN DROMEN 

LAAT DIT VASTLEGGEN IN EEN UNIEK VERHAAL!

JULLIE ZWANGERSCHAPSVERHAAL

Het verwachten van een baby is het begin van de meest kostbare momenten in het leven.

Zwangerschap geeft een nieuwe betekenis aan het concept schoonheid.

Het is een periode van immense vreugde en opwinding, waarbij het gevoel van een kleine ziel in jezelf te mogen dragen “magnifiek” is.

 Het is uniek voor elke vrouw!

Zwangerschapsfotografie brengt de natuurlijke schoonheid in elke aanstaande moeder naar boven, de schoonheid die de 9-maanden van verwondering, reflectie en zoete anticipatie weerspiegelt.

Of het nu een sessie op locatie is of in mijn “Shaping Memories” studio, ik zal vereerd zijn om deze authentieke schoonheid van jullie zwangerschap vast te mogen leggen. Wat mij raakt als ik fotografeer is de liefde die je al voelt voor het kleine mensen wonder dat je met genegenheid draagt met daarbij de speciale schitteringen in de ogen van elke aanstaande moeder.

 Jullie zwangerschapsverhaal zal op een zeer respectvolle en artistieke manier verteld worden, in foto’s die zoete herinneringen oproepen wanneer jullie ze weer terugkijken.

Wat woorden niet kunnen uitdrukken, zal vastgelegd worden in prachtige kunstwerken, in het kenmerkende ‘Shaping Memories’ zwangerschapsverhaal.

EEN NIEUW LEVEN VERWACHTEN IS EEN WONDER!

LAAT HET INSPIREREN EN VASTLEGGEN!

 

 

“A grand adventure is about to begin…” 

Winnie the Pooh

~ PhotosShapedWithLove ~